+40 (0) 723 178 801 Luni-Vineri 09:00 - 17:00 office@estetis-clinic.ro
clinica chirurgie estetica

Bloc Operator

Blocul operator este dotat cu aparatura de varf atat din punct de vedere anestezic cat si chirurgical, pentru ca desfasurarea actului operator sa se desfasoare in conditii identice ca intr-o clinica de top din occident. Toata aparatura si structura acestuia a fost achizitionata sub stricta indrumare a Dr. Porumb Serban, experienta acumulata in 6 ani de specializare in clinici de top din Statele Unite si Franta, asigurand si din acest punct de vedere calitatea si performanta actului medical.

sala de operatii

Sala de operatie

Aparat anestezie Draeger Primus (Rolls Royce-ul aparatelor de anestezie), cu monitorizare permanenta in timpul operatiei a activitatii inimii (EKG), frecventei cardiace, tensiunii sanguine, oxigenarii sangelui, respiratiei (concentratia gazelor inhalatorii, oxigenului, dioxidului de carbon, etc) si temperaturii. Folosim doar substante anestezice de ultima generatie ca Sevorane si Desflurane, astfel incat anestezia se desfasoara in conditii optime si cu cea mai usoara trezire. Mai mult decat atat, folosim monitorizare BIS a activitatii creierului in timpul operatiei, pentru evitarea unei treziri intempestive, astfel incat se asigura un somn constant pe durata interventiei. Astfel punem pe primul plan siguranta pacientului, cu cea mai moderna tehnologie.

storz HD (aparat folosit la marire de sani axilara endoscopica, fara cicatrici la nivelul sanilor!)

Aparatura endoscopica HD de ultima generatie Storz Image 1 HD Hub - prima si singura clinica din Romania cu marire de sani axilara endoscopica, fara cicatrici la nivelul sanilor!

3 materials (materiale de unica folosinta utilizate in timpul interventiilor, fire de sutura de producatorul de top mondial)

Folosim doar materiale de top (de productie americana, germana, franceza, elvetiana), folosim doar materiale de sutura Ethicon (vicryl, monocryl, PDS), materiale germane de unica folosinta (campuri sterile, halate sterile, pansamente, comprese, manusi, etc), astfel incat operatia este efectuata in conditii identice cu cele practicate in clinici de top din SUA, Germania, Franta.

re-	4 recovery room (sala de trezire imediat dupa operatie, cu monitorizare continua multiparametru si respirator de rezerva)

Sala de trezire imediat dupa operatie, cu monitorizare continua multiparametru si respirator de rezerva

-	5 interventie (in timpul unei interventii de reductie  mamara)

In timpul unei interventii chirurgicale