+40 (0) 723 178 801 Luni-Vineri 09:00 - 17:00 office@estetis-clinic.ro
clinica chirurgie estetica

Marire de sani cu implant silicon

Marirea sanilor cu implant mamar prin axila

Marire sani fara cicatrici

Marirea sanilor cu implant mamar prin axila (pe sub brat) FARA CICATRICI la sani! Suntem prima clinica din Romania si una dintre foarte putinele din Europa care utilizeaza tehnica endoscopica full HD de ultima generatia pentru introducerea implantului pe sub brat, aceasta fara a fi afectati nici nervii nici ganglionii de sub brat, cu o claritate impecabila si o marire a imaginii campului operator pentru o precizie maxima!

Miscarea bratelor nu este deloc afectata! Avantajele principale ale acestei tehnici sunt o recuperare mai rapida si cel mai important faptul ca nu exista NICI UN FEL DE CICATRICI la sani!!

implant sub brat prin axila

Exista si o cale de abord, pe care noi o numim pseudoaxilara, in care cicatricea este plasata langa axila, pe marginea interna a muschiului pectoral (desenul in rosu). Nu recomandam aceasta incizie (viitoare cicatrice) intrucat la lasarea bratului pe langa corp, aceasta poate fi vizibila. Calea de abord (taietura) corecta, si practicata de noi, in cazul maririi de sani prin axila, endoscopic, este complet situata sub brat (desenul albastru), aceasta fiind complet ascunsa privirii, la vindecare aratand ca un pliu de sub brat! Consideram important acest detaliu si discutarea lui inainte de operatie cu chirurgul d-voastra. 

implant silicon taietura de 3 cm

Suntem prima si singura clinica din Romania si una dintre putinele din Europa, care practica marire de sani prin axila , endoscopic, fara cicatrici la nivelul sanilor, cu aparatura endoscopica full HD de ultima generatie Storz Image 1 HD Hub, oferind o precizie si claritate fara precedent!"

mareire sani taietura de 3 cm

In cazul introducerii implantului prin santul submamar, am reusit reducerea cicatricii la jumatate, de doar 3 cm! uzual 5-6 cm!

Utilizam programul CABIC (Computer Assisted Best Implant Choice) cel mai performant program in selectia cea mai potrivita a implanturilor mamare! conceput special de Dr. Porumb Serban, prezentat pentru prima data la Paris in 2008.

Se lanseaza la Paris (2008) cel mai performant program de selectie si dinamica tesut-implant mamar, care permite alegerea celei mai potrivite proteze mamare in functie de posibilitatile dar si de dorintele pacientei! Rezultatele nu intarzie sa apara, cititi in sectiunea Referinte, opinia renumitului Profesor James L. Baker, Jr. cu cea mai mare experienta mondiala in aceasta interventie chirurgicala, precum puteti vedea cateva rezultate elocvente in sectiunea Interventii !

Hipoplazia mamara este definita printr-un volum al sanilor insuficienti dezvoltati in raport cu morfologia pacientei. Aceasta poate exista per primam (sani mici incepand cu perioada pubertatii) sau poate aparea secundar ca urmare unei pierderi in greutate importante sau a unei sarcini urmata de alaptare.

Poate fi izolata sau asociata unei ptoze, adica o cadere a glandei mamare asociata unei distensii cutanate.

anatomie marire de sani

Incizii posibile pentru plasarea implantului

implant mamar in fata muschilor implant mamara is spatele muschilor

In fata si in spatele muschiului pectoral

De asemenea, pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!