+40 (0) 723 178 801 Luni-Vineri 09:00 - 17:00 office@estetis-clinic.ro
clinica chirurgie estetica

Micsorare sani, lifting mamar (mastopexie)

Hipertrofia mamara este definita printr-un volum excesiv al sanului, in particular in raport cu morfologia pacientei. Acest exces de volum este asociat in general cu o cadere a sanului (ptoza mamara) si cateodata cu o asimetrie importanta. Hipertrofia mamara inseamna aproape intotdeauna si o implicare fizica si functionala (dureri la nivelul gatului, a umerilor si a spatelui, jena in practirea sporturilor, dificultati vestimentare). De asemenea exista si o jena psihologica marcata.

Ptoza mamara este definita printr-o cadere a glandei si o distensie a pielii care o inconjoara. Sanul este intr-o pozitie prea joasa si cel mai adesea „dezgolit” in partea sa superioara. Ptoza poate exista per primam dar survine cel mai adesea dupa o slabire in greutate importanta sau dupa o sarcina cu alaptare. Poate fi izolata: in acest caz vorbim de o ptoza pura, sau poate fi asociata unui anumit grad de hipertrofie mamara. Sau putem dimpotriva sa observam o ptoza in contextul unui san prea mic in volum (hipoplazie sau hipotrofie mamara). Interventia chirurgicala are drept scop repozitionarea areolei si mamelonului in pozitia corecta, de a reconcentra si ascensiona glanda si de a indeparta pielea in exces pentru obtinerea a doi sani armoniosi, ascensionati si cu o forma frumoasa.

cicatrici mici operatie micsorare sani

De asemenea, pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste interventii nu ezitati sa ne contactati.Va multumim!

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

diploma micsorare sani paris