+40 (0) 723 178 801 Luni-Vineri 09:00 - 17:00 office@estetis-clinic.ro
clinica chirurgie estetica

Clinica chirurgie estetica Estetis Clinic

Suntem o clinica mica, exclusivista, dedicata exclusiv chirurgiei plastice si estetice de top, unde toti pacientii sunt operati exclusiv de Dr Porumb Serban, de la inceputul pana la sfarsitul interventiei chirurgicale.

Pentru a obtine Excelenta si Performanta in acest domeniu extrem de delicat si dificil, numarul maxim de operatii efectuate zilnic este limitat la 2, pentru a ne putea focusa la maxim pe rezultatul fiecarui pacient, fara nici o presiune legata de timp si pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Va rugam verificati la sectiunea "Referinte" opiniile unor chirurgi de reputatie mondiala legate de activitatea noastra.

Estetis Clinic este o clinica particulara de chirurgie plastica si estetica,  in care pe primul loc se afla calitatea si profesionalismul actului medical precum si siguranta pacientilor.

Pentru aceasta, clinica indeplineste toate cerintele in domeniu necesare din Comunitatea Europeana precum si cele specificate de American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities, fiind echipata cu aparatura ultramoderna, precum si sisteme performante de securitate si monitorizare.

Platoul tehnic din dotare, variaza de la lasere chirurgicale pana la aparatura endoscopica de ultima ora, bisturiu electronic si radiofrecventa,   permitand utilizarea ultimelor tehnici din specialitate, cu linii de incizie minime, cicatrizare optima si cu o recuperare extrem de rapida, fara durere.

Comfortul ocupa de asemenea un loc important in standardele noastre, clinica fiind echipata cu instalatii de climatizare, sterilizare si improspatare a aerului, salon si bai private, internet, televiziune prin cablu, toate cele necesare ca perioada petrecuta la noi sa fie cat mai agreabila.

Un alt aspect important e reprezentat de confidentialitatea pacientilor, tot personalul cu care veti intra in contact respectand si acest aspect, avand semnata si o clauza de confidentialitate in contract.

dr claoue.jpg

Dr. Emmanuel Claoue la deschiderea Estetis Clinic

In imediata apropiere se afla Baile Felix, cea mai renumita statiune balneoclimaterica din Romania, cu o bogata baza de tratament si stranduri cu apa termala,  reprezentand o optiune de relaxare si odihna pentru cei veniti din strainatate sau din alte localitati din tara.

Baile_Felix.jpg

Statiunea Baile Felix