+40 (0) 723 178 801 Luni-Vineri 09:00 - 17:00 office@estetis-clinic.ro
clinica chirurgie estetica

Noutati

- NOU! Colaboram cu Dr. Porumb Cristian, medic primar stomatolog, specializat in implanturi dentare si protetica, in vederea rezolvarii problemelor dentare! Pentru programari stomatologice va rugam sunati la nr 0726776233 sau sa ne contactati pe office@estetis-clinic.ro pentru informatii suplimentare

rhinoplasty dental correction

Dr. Porumb & Dr. Porumb. Colaborare intre Dr. Porumb Serban si Dr. Porumb Cristian privind interventia la nas (rinoplastie) si lucrare stomatologica complexa de refacere a danturii, rezultand un aspect estetic superior al intregii fete.

NOU ! Premiera mondiala !
Doar 3 cm cicatrice pentru implanturi de silicon(*) !

Pentru prima data, Dr. Porumb raporteaza la congresul ISAPS din San Francisco, USA (2010) limitarea cicatricii pentru introducerea implanturilor mamare din silicon la o dimensiune de doar 3 cm! practic reducand la jumatate cicatricile folosite in mod clasic pentru aceasta interventie (intre 5-6 cm)! Puteti vedea la capitolul referinte opinia Prof James L. BAKER, Jr. cel mai experimentat chirurg din lume in implanturi mamare !

Cicatrice redusa la jumatate, de doar 3 cm! pentru introducerea implanturilor cu silicon

Cicatrice redusa la jumatate, de doar 3 cm ! pentru introducerea implanturilor cu silicon ! - uzual 5-6 cm

Aprecieri din partea unei personalitati, legende vii in chirurgia plastica mondiala, privind rinoplastia si implanturile mamare !

“Again, excellent results. You should be the star of Europe with the results you are getting in breast augmentation. All the best for continued excellence!”
What a great presentation. Congratulations on some really outstanding results, you should be the leader in secondary rhinoplasty in Europe for sure. Great job. You make me very proud.”

James L. Baker, Jr., M.D., F.A.C.S.
Professor of Surgery V.F., College of Medicine, University of Central Florida
Clinical Professor of Plastic Surgery, University of South Florida
Immediate Past Chairman, Department of Plastic Surgery, Florida Hospital System
Past President, American Society for Aesthetic Plastic Surgery
Traveling Professor, American Society for Aesthetic Plastic Surgery
Past President, Florida Society for Plastic Surgeons

Drept operator la Clinique Alphand, Paris, FRANCE

Dr. Porumb , in urma rezultatelor de exceptie, are drept operator la prima clinica de chirurgie estetica infiintata in Paris, Franta: Clinique Alphand! Ca urmare, pacientii care doresc sa fie operati in Paris de catre Dr. Porumb, au acum aceasta posibilitate !

Foto cu Emmanuel in bloc operator Alphand

NOU ! Lansarea programului CABIC, cel mai performant program in selectia implanturilor mamare !

Se lanseaza la Paris (2008) cel mai performant program de selectie si dinamica tesut-implant mamar, care permite alegerea celei mai potrivite proteze mamare in functie de posibilitatile dar si de dorintele pacientei! Rezultatele nu intarzie sa apara, cititi in sectiunea referinte, opinia renumitului Profesor James L. Baker, Jr. cu cea mai mare experienta mondiala in aceasta interventie chirurgicala, precum puteti vedea cateva rezultate elocvente in sectiunea Interventii !

nou cabic.jpg

Impreuna cu Dr. Beatrice Lafarge Claoue, presendintele societatii franceze de chirurgie estetica SFCE (Paris 2008) dupa lansarea programului de implant mamar CABIC (Computer Assisted Best Implant Choice)

NOU ! Chirurgie estetica endoscopica ! Lifting de sprancene endoscopic, lifting facial endoscopic, augmentare mamara transaxilara si rinoplastie asistate endoscopic !

Tehnicile actuale moderne utilizeaza endoscopul pentru a manipula sub control marit la distanta tesuturile, cu cicatrice minime avand ca urmare o vindecare mai rapida si o precizie chirurgicala mult imbunatatita !

chirurgie endoscopica

Endo 1. (rinoseptoplastie asistata endoscopic)

Chirurgie endoscopica

Endo 2. ( lifting facial endoscopic cu suspensia tesuturilor profunde)

Chirurgie endoscopica

Endo 3. (lifting facial endoscopic cu protejarea pediculului neurovascular)

Chirurgie endoscopica

Endo 4. (lifting de sprancene endoscopic cu protejarea pediculului neurovascular)

Chirurgie endoscopica

Endo 5. (lifting de sprance endoscopic cu sectionarea periostului pentru avansarea tesuturilor)

Chirurgie endoscopica

Endo 6. (augmentare mamara- marire de sani-implanturi de silicon prin introducere transaxilara –prin axila- asistata endoscopic)

Chirurgie endoscopica

Endo 7. (augmentare mamara- marire de sani-implanturi de silicon prin introducere transaxilara –prin axila- asistata endoscopic)

NOU ! Monitorizare BIS

Pe langa sistemele si aparatura medicala ultraperformanta din dotare, variind de la lasere chirurgicale pana la aparatura endoscopica de ultima ora, bisturiu electronic si radiofrecventa,   ceea ce permite utilizarea ultimelor tehnici din specialitate, cu linii de incizie minime, cicatrizare optima si cu o recuperare extrem de rapida, fara durere, Estetis Clinic este prima clinica particulara din Romania care a introdus monitorizarea activitatii creierului si a profunzimii somnului, pentru a evita o posibila trezire intempestiva si asigurarea unei interventii chirurgicale cu dormire constanta si lina pe toata durata actului medico-chirurgical.

Monitorizare BIS

Monitorizare BIS