+40 (0) 723 178 801 Luni-Vineri 09:00 - 17:00 office@estetis-clinic.ro
clinica chirurgie estetica

Siguranta in clinica

Siguranta Dumneavoastra este prioritatea noastra absoluta, pentru ca actul medical sa se desfasoare in conditii maxime de securitate, clinica noastra intruneste specificatiile American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities (SUA)  cat si normele prevazute de Haute Autorite de Sante (Franta) , avand in dotare aparatura ultraperformanta de monitorizare pe toata durata interventiei chirurgicale a parametrilor vitali: puls, tensiune, saturatia in oxigen a sangelui, activitatea inimii, concentratia in CO2, a gazelor anestezice , a respiratiei, etc.

Totodata Estetis Clinic este prima clinica particulara din Romania care a introdus monitorizarea activitatii creierului si a profunzimii somnului, pentru a evita o posibila trezire intempestiva si asigurarea unei interventii chirurgicale cu dormire constanta si lina pe toata durata actului medico-chirurgical.

Pe langa sistemele si aparatura medicala ultraperformanta din dotare, dispunem de statie de oxigen proprie si generator electric de rezerva, in cazul unei pene de curent, desfasurarea operatiilor decurgand normal prin cuplarea automata la generatorul de curent electric auxiliar.

Aerul ambiental este in permanenta schimbat, purificat si sterilizat cu ajutorul instalatiei de climatizare, iar sterilizarea instrumentelor este dubla: atat chimica, cat si cu ajutorul unui autoclav elvetian ultraperformant, conform normelor  in vigoare din Comunitatea Europeana si Statele Unite.

Materialele utilizate sunt de unica folosinta, singurul criteriu in alegerea acestora fiind cel al calitatii, chiar daca aceasta inseamna un pret de achizitie mai ridicat, materialele utilizate fiind importate din Statele Unite, Germania, Elvetia si Franta de la producatorii de top din domeniu.

aparat anestezie

Aparat anestezie Draeger Primus (Rolls Royce-ul aparatelor de anestezie), cu monitorizare permanenta in timpul operatiei a activitatii inimii (EKG), frecventei cardiace, tensiunii sanguine, oxigenarii sangelui, respiratiei (concentratia gazelor inhalatorii, oxigenului, dioxidului de carbon, etc) si temperaturii. Folosim doar substante anestezice de ultima generatie ca Sevorane si Desflurane, astfel incat anestezia se desfasoara in conditii optime si cu cea mai usoara trezire. Mai mult decat atat, folosim monitorizare BIS a activitatii creierului in timpul operatiei, pentru evitarea unei treziri intempestive, astfel incat se asigura un somn constant pe durata interventiei. Astfel punem pe primul plan siguranta pacientului, cu cea mai moderna tehnologie.

Foto monitor multiparametru (monitor multiparametru pentru monitorizarea continua a functiilor vitale: respiratie, puls, tensiune, oxigenarea sangelui, EKG)

Monitor multiparametru (monitor multiparametru pentru monitorizarea continua a functiilor vitale: respiratie, puls, tensiune, oxigenarea sangelui, EKG)

-	Foto  panou gaze (statie de gaze medicale cu monitorizarea presiunilor si alarma de atentionare)

Foto Panou gaze (statie de gaze medicale cu monitorizarea presiunilor si alarma de atentionare)

-	Grup electrogen (panou electric individual cu cuplare grup electrogen pentru furnizarea curentului electric in caz de intrerupere a energiei electrice exterioare)

Grup electrogen (panou electric individual cu cuplare grup electrogen pentru furnizarea curentului electric in caz de intrerupere a energiei electrice exterioare)

Monitor BIS (monitor BIS cu monitorizarea activitatii creierului si profunzimii somnului in timpul anesteziei, pentru asigurarea unui somn lin si constant pe toata durata interventiei chirurgicale)

Monitor BIS (monitor BIS cu monitorizarea activitatii creierului si profunzimii somnului in timpul anesteziei, pentru asigurarea unui somn lin si constant pe toata durata interventiei chirurgicale)